Kaupunkilomat

Matkailu avartaa, mutta ennen kaikkea tuo ulottuvillemme upeita kokemuksia ja elämyksiä!

Toteutamme kaipuusi suurkaupungin sykkeeseen sekä korkeakulttuurien kehtoon. Matkalle voit lähteä milloin tahansa, olla perillä juuri niin pitkään kuin haluat, asua tasokkaassa hotellissa tai vaatimattomammassa majoituksessa keskustassa tai keskustan ulkopuolella.

Tässä muutama vinkki kaupunkilomasi suunnitteluun. Kysy hinnat meiltä, rakennamme paketin sinulle sopivalle ajanjaksolle.

Amsterdam

AmsterdamAmsterdam on tunnettu kaupunkia kiertävistä kanavista, mielenkiintoisista asuntolaivoista, tuhansista polkupyöristä sekä etnisistä ravintoloistaan. Unohtamatta keväistä tulppaanimerta!

Matkailijan iloksi kanaalien ja siltojen keskeltä löytyvät upeat museot, pienet antiikkiliikkeet ja kesäisin kelluvat kukkamarkkinat. Amsterdam on kuuluisa suvaitsevaisuudestaan ja siitä onkin muodostunut eurooppalaisen vapaamielisyyden vertauskuva. Kaupunki on varmasti yksi maailman mielenkiintoisimmista ja kauneimmista!

Barcelona

Barcelona

Aurinkoinen Barcelona tunnetaan arkkitehtuuristaan ja hiekkarannoistaan.

Näe arkkitehti Gaudín upeat rakennukset sekä hänen vieläkin keskeneräinen katedraalinsa Sagrada Familia. Keskiaikainen keskusta Barri Gòtic kutsuu vaeltelemaan kujilleen, Güellin puisto houkuttelee nauttimaan erikoisuudestaan. Eikä pääkatu La Rambla nuku koskaan! Barcelona on Kataloniaa parhaimmillaan!

Lontoo

Lontoo

Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Buckinghamin palatsi, Madame Tussaudin vahakabinetti, Hyde Parkin Speakers Corner, National Gallery, Oxford Street, Harrods. Thames-joki ja sen illallisristeilyt, Big Ben, London Eye. Five o’clock tea.

Phantom of the Opera, Mamma Mia, The Lion King, We Will Rock You, Madame Butterfly, Les Misérables. Arsenal, Chelsea, Fulham, Tottenham Hotspur, West Ham United.

Lontoo… Siihen et kyllästy koskaan.

Pariisi

Pariisi

Ah, romanttinen Pariisini…

Muistatko kun kuljin sateisella Champs Elyseelläsi, tuuli tuiversi hiuksissani, sateenvarjo ei siinä tuulessa tahtonut samaan suuntaan kanssani. Kuinka nautinto oli istahtaa katukahvilaan; lämmintä kahvia ja ohitse kulkevia totisia ihmisiä…

Ja kun ilma kirkastui, koimme Eiffel-tornin huipulla huikean ja mieleen painuvan näkymän. Notre Dame ei suostunut näyttämään kellonsoittajaansa, mutta ehkä ensi kerralla sitten. Luxemburgin puistossa matkimme Vapauden patsasta, kirpputorilla kikattelimme kuin pienet tytöt sovitellessamme suuren suuria hattuja. Mona Lisa jäi meiltä vielä näkemättä. Mutta ei Pariisiin tarvitse syytä etsiä sinne matkustaakseen. Ei tarvitse ajankohtaakaan miettiä, milloin sinne matkustaisi.

Pariisi on aina parhaimmillaan!

Wien

Wien

Konserttien, palatsien, teattereiden ja Sacher-kakkujen kaupunki. Kotoisa miljoonakaupunki, joka tarjoaa monipuolista kahvilakulttuuria sekä maailman parhaimpia teatteri- ja oopperaesityksiä.

Eikä Wienistä voi lähteä tutustumatta Habsburgien kuninkaallisen suvun hienostuneisiin palatseihin. Menneen ajan lumon voi vieläkin aistia Wienin kaduilla.

Wien on kaupunki, joka varastaa sydämesi ja kumartaa kauniisti jälkeenpäin.

 
SMAL 29898  KUVI 135/95/MjMv © 2009 - 2019 Matka Team | WebDesign Jonkkari.com